16
Feb.

Atelier psihosomatică: Fără conflict, Fără boală!

Dragă Tu,

Te invităm să participi la un atelier despre tine, despre corpul tău fizic, psihicul si emoționalul tău. Te invităm să descoperi conștient cum funcționezi, cum iei anumite decizii și cum biologicul te ajută în deciziile tale.
Poate te-ai întrebat de multe ori de ce ești obosit după o perioadă „stresantă”, de ce răcești sau te îmbolnăvești mereu într-o anumită perioadă a anului, de ce reacționezi sau te înfurii când trăiești anumite situații de viața, de ce doar în anumite cazuri te îmbolnăvești.
Mulți dintre noi nu ne-am întrebat niciodată sau nu am corelat boala cu o anumită situație recentă de viață trăită conflictual sau cu o situație care ne macină de ani mulți de zile.
Te invităm să descoperi alături de noi legătura dintre boală și emoțiile trăite anterior în timpul unei situații conflictuale care te-a luat prin surprindere și căreia nu i-ai găsit atunci rezolvarea.
Vei înțelege în sfârșit ce se întâmplă în corpul tău, de ce se produc anumite modificări, cancere, paralizii, psihoze si care este rolul lor. Vei conștientiza fiecare boală în parte ca un program biologic menit sa te ajute în anumite situații de viață, fiecărei boli fiindu-i specifică o anumită trăire.
Înțelegând faptul că bolile, pe care până acum le considerai grave sau incurabile, sunt doar programe biologice menite să te ajute, vei scăpa de frică și vei accesa ușor metodele de a opri aceste programe, vindecându-te. Vei învăța să îți calculezi singur câte zile mai durează boala ta, ce simptome vei avea și cât de „zgomotoase” vor fi acestea.
Cunoscând toate aceste lucruri, suferința va fi mai mică iar vindecarea va fi rapidă și definitivă.

Vom răspunde specific la întrebărilor și îngrijorărilor tale astfel încât, la finalul atelierului să pleci cu încredere în corpul tău, fără frica de îmbolnăvire. Vei fi liniștit știind cauza bolii și ce urmează când copilul sau cei dragi se îmbolnăvesc, putând să iei cele mai bune decizii pentru tine și cei dragi ție.

„Oamenii nu mor din cauza cancerului … ci din cauza fricii şi epuizării.” Dr. Ryke Geerd Hamer

„Când vom înțelege nevoile care motivează comportamentele noastre și ale celorlalți, nu vom mai avea dușmani” Non-violent Communication, Marshall Rosenberg

Lector:     Dr. Sorin Miu, absolvent al Facultății de Medicină Dentară

Consilier pentru dezvoltare personală, Formator și Specialist in activitatea de Coaching autorizat de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și A.N.C.

Perioda de desfăşurare: Sâmbătă,16 Februarie 2019,10.00-18.00                               

Preț:  100 lei/persoană

Reduceri:  40% studenți, elevi – gratuit, 2+1 gratis (două persoane plătitoare integral, pot invita a treia gratuit);  50% – participantii activi la “Grup de Sprijin pentru Mine!”

Facebook