Ateliere

Atelierele Amuse Coaching au la bază empatia, compasiunea și dorința continuă de a contribui la dezvoltarea unei noi societăți în care individul este suveran, conștient în fiecare clipă de trăirile sale, deasupra condiționărilor programelor arhaice de supraviețuire.
              Suveranul decide în fiecare clipa ceea ce dorește sa facă din prea multă iubire pentru el, mai presus de „trebuie” și de autoritatea de orice natură.

Atelier de Psihosomatică

Te invităm să participi la un atelier despre tine, despre corpul tău fizic, psihicul si emoționalul tău. Te invităm să descoperi conștient cum funcționezi, cum iei anumite decizii și cum biologicul te ajută în deciziile tale, legătura dintre boală și emoțiile trăite anterior în timpul unei situații conflictuale care te-a luat prin surprindere și căreia nu i-ai găsit atunci rezolvare. Vei conștientiza fiecare boală în parte ca un program biologic menit sa te ajute în anumite situații de viață, fiecărei boli fiindu-i specifică o anumită trăire

Grup de sprijin pentru MINE!

Aici găsești tot ce trebuie să știi despre trăiri, conflicte, condiționări și modul cum îți afectează sănătatea fizică, mentală și emoțională. Aici poți împărtășii trăirile care te macină în fiecare zi, vei fi auzit și sprijinit, fără judecată. Aici găsești oameni ca tine, vei simții că aparții! Noi îți dăm rețeta prin care poți deveni liber, conștient, plin de viață. Acțiunea însă, TREBUIE SĂ O FACI TU! ALĂTURI DE NOI 🙂

Atelier exclusivist "5R": Recreare - Refacere - Refortificare - Revitalizare - Relaxare

Detoxifiere și slăbire

Corpul nostru fizic este distrus în mod constant de toxinele din hrană, din apă, din aer, din sol etc. Adăugaţi la toate acestea un stil de viaţă dezechilibrat, împovărat de stres, de frică, de medicamente, de alcool şi rezultatul este devastator. Dacă nu îţi mai iubeşti corpul fizic, dacă doreşti să scapi de surplusul de kilograme, dacă doreşti să elimini toxinele şi să-ţi fortifici organismul. Locul tău este aici! Vei dobândi o funcţionare corectă şi armonioasă a organismului tău pentru o perioadă îndelungată de timp. Cu alte cuvinte… un corp fizic nou, pe care îl vei iubi cu adevărat.

Recuperare psihică în inima Apusenilor

Recuperare psihică

Pot participa persoanele care se confruntă cu stări de nervozitate, incapacitate de concentrare, oboseală cronică, lipsă de randament, epuizare fizică, lipsa bucuriei în activităţile cotidiene. Plimbări, excursii, înot, saună, aer curat, linişte, hrană bio, ateliere şi şedinţe de consiliere. Recuperare 100%!

Învățăm alături de copii limbajul vieții!

Cuvintele magice de la care am pornit acest proiect sunt Comunicare nonviolentă, adică limbajul verbal prin care se exprimă sentimentul, nevoia și cererea! Practicând în cotidian această comunicare vie atât cu copiii cât și cu adulții din jurul nostru, putem spune că lucrurile sunt mai clare, mai pline de sens, simțim că ne cunoaștem mai bine apropiații, etichetările nu-și mai au sensul, iar în ceea ce privește relațiile cu exteriorul (job, școală, colegi, parteneri, etc.) sunt mai motivante, cu rezultate win-win.

Programează o întâlnire

Atunci când vrei să faci o schimbare radicală în viața ta: viața profesională sau/și viața personală.

Îți arătăm o altă perspectivă

Când vrei să înțelegi că ceea ce se întâmplă în corpul tău are legătură directă cu gândurile și emoțiile tale.

Verifică ofertele speciale

ATELIERE PSIHOSOMATICA

verifică data

25 % reducere pentru pensionari

GRATUIT elevi și studenți

DETOXIFIERE ȘI RELAXARE PSIHICĂ

alege perioada preferată

20% reducere pentru membrii AUPPS

GRUP DE SPRIJIN

vezi regula grupului

membrii grupului beneficiază de reduceri la atelierele organizate local

Contactează-ne!

Este momentul să îți faci timp și pentru tine!

""
1
Nume
Telefon
Mesaj...
0 /
Previous
Next

Facebook