Liniștea din ochiul tornadei

Dragă TU,
 
În înțelegerea mea suntem în mijlocul a două cicluri, unul mare de 3 ani și altul foarte important de 7 luni. Sunt cicluri de încărcătură maximă, suntem în mijlocul unei schimbări majore în conștiința omenirii și a pământului.
 
Este mai important ca niciodată să ne poziționăm în afara triunghiului suferinței (victimă/vinovat/salvator), în ochiul tornadei, și să nu trăim în luptă și frică.
 
Trăirea pe care o am acum este ca și cum aș trece prin “urechile acului”, totul strâns, sub presiune, ce pare că nu se mai termină…
Pentru a trăi peste 3,5 luni și apoi peste 1,5 ani acea variantă a realității pe care o doresc, pot alege să dau atenție urmatoarelor aspecte:
 
1. Să observ exteriorul care aparent dorește să mă destabilizeze prin informații sau limitări în această perioadă.
Să permit fiecăruia să se manifeste fără să judec și să îi “iert” pentru că știu că este adevărul lor, singurul care există pentru ei. Dau o însemnătate pozitivă chiar și situațiilor pe care nu le înțeleg, care în aparența sunt împotriva credințelor sau adevărului meu, iar rezultatul final va fi unul pozitiv.
 
2. Mă iert pe mine pentru tot ceea ce am fost în trecut, pentru ceea ce am făcut sau nu am făcut în trecut.
Acea varianta a mea nu mai exista, acum sunt un nou EU cu posibilități infinite de a alege și a acționa.
 
3. Nu mai trăiesc ghidat de trecut, totul este ACUM și AICI.
Cel mult observ trecutul dar nu merg înainte pe baza experiențelor de atunci pentru că, dacă proiectez viitorul și iau decizii pe baza experienței din trecut, nu voi putea avea decât acelasi rezultat “trecut”.
 
4. Îmi clădesc acum viitorul lăsâdu-mă călăuzit prin imaginație, vizualizare și emoție de varianta mea pe care o prefer în viitor și mă comport ACUM conform acelei variante.
 
5. Trăiesc în prezent, pentru că știu ca doar ACUM ȘI AICI există. Trecutul și viitorul sunt iluzie.
 
În afară de aceste alegeri, am grijă să mă alimentez sănătos, să fac sport și să sprijin acest corp cu tot ceea ce are nevoie pentru a fi rezistent, să treacă peste orice îmi va fi prezentat de exterior.
Dar cel mai important, pentru că totul este vibrație, îl sprijin cu gânduri, atitudini și acțiuni pozitive ancorate mereu în prezent!
 
Toți suntem UNUL!
 
Sorin
                                                                                                                                                                                                                                                   foto: Florin Aioanei

Write a comment

Facebook