Trăiri

Au trecut 4 zile și am în suflet și pe chip același zâmbet care îmi indică bucuria simplă și atât de vie trăită în momentele acelea.

Planificasem aceste momente cu 2 săptămâni înainte și știam fiecare detaliu, ce avea să se întâmple, pentru a transmite cele propuse. Îmi aduc aminte clipa în care mi-a venit ideea, a fost într-o seara înainte de culcare, clipă în care toate celule mele mi-au dat un fior și un “zvâc” puternic..deja starea de creativitate și siguranță se instalase.

Am ȘTIUT că acesta este următorul pas în calea mea, pas spre mine, pas fără intenția de a demonstra nimic nimănui și nici acel pas pentru a cântări dacă este bine sau rău. Am știut, pur și simplu că această decizie de a înființa Amuse Coaching împreună cu Sorin este poarta cea mai potrivită spre a defini și manifesta aspirația mea și a lui deopotrivă.

Și acum, când scriu aceste rânduri simt în piept bucurie, înviorare, sinceritate..sau într-un cuvânt binecuvântare!

Și pentru că, posibil ca aceste trăiri, gânduri, să fie citite de oamenii prezenți acolo, mai doresc să transmit încă ceva: răspunsul vostru, primit cu imediată bucurie, de a participa, nu poate decât să mă onoreze și să spun MULȚUMESC din această energie!

Prezența părinților mei a contribuit la îndemnul că am o familie care mă susține și mulțumesc pentru empatia, întelepciunea și adrenalina 🙂 primită pe parcursul dezvoltării mele ca om.

Familie și prieteni dragi vă mai spun că am o intenție clară pentru mine, ȘTIU că voi face lucruri care mă reprezintă, în care sentimentul de mulțumire de sine va fi mereu prezent, este ceea ce am oglindit împreună joi. Mesajele primite de la voi după eveniment îmi întăresc această aspirație.

Știu că numai așa vreau să funcționez, în mediul clarității, siguranței, respectului reciproc, al sincerității și al bucuriei.

Zâmbesc cu onestitate și drag asupra acestui moment și al oamenilor ce au contribuit și contribuie!

Write a comment

Facebook