Adevărata prevenție: Fără conflict-Fără boală!

Dragă Tu,

Te invităm să participi la un atelier despre tine, despre corpul tău fizic, psihicul si emoționalul tău. Te invităm să descoperi conștient cum funcționezi, cum iei anumite decizii și cum biologicul te ajută în deciziile tale.

Poate te-ai întrebat de multe ori de ce ești obosit după o perioadă „stresantă”, de ce răcești sau te îmbolnăvești mereu într-o anumită perioadă a anului, de ce reacționezi sau te înfurii când trăiești anumite situații de viața, de ce doar în anumite cazuri te îmbolnăvești.

Mulți dintre noi nu ne-am întrebat niciodată sau nu am corelat boala cu o anumită situație recentă de viață trăită conflictual sau cu o situație care ne macină de ani mulți de zile.

Te invităm să descoperi alături de noi legătura dintre boală și emoțiile trăite anterior în timpul unei situații conflictuale care te-a luat prin surprindere și căreia nu i-ai găsit atunci rezolvarea.

Vei înțelege în sfârșit ce se întâmplă în corpul tău, de ce se produc anumite modificări, cancere, paralizii, psihoze si care este rolul lor. Vei conștientiza fiecare boală în parte ca un program biologic menit sa te ajute în anumite situații de viață, fiecărei boli fiindu-i specifică o anumită trăire.
Înțelegând faptul că bolile, pe care până acum le considerai grave sau incurabile, sunt doar programe biologice menite să te ajute, vei scăpa de frică și vei accesa ușor metodele de a opri aceste programe, vindecându-te. Vei învăța să îți calculezi singur câte zile mai durează boala ta, ce simptome vei avea și cât de „zgomotoase” vor fi acestea. Cunoscând toate aceste lucruri, suferința va fi mai mică iar vindecarea va fi rapidă și definitivă.

„Oamenii nu mor din cauza cancerului … ci din cauza fricii şi epuizării.” – Dr. Ryke Geerd Hamer

Vom răspunde specific la întrebările și îngrijorările tale astfel încât, la finalul atelierului să pleci cu încredere în corpul tău, fără frica de îmbolnăvire. Vei fi liniștit știind cauza bolii și ce urmează când copilul sau cei dragi se îmbolnăvesc , putând să iei cele mai bune decizii pentru tine și cei dragi ție.

Vei învăța să comunici fără violența astfel încât să nu creezi conflicte și îmbolnăviri celor din jur și să fii capabil să previi efectele „atacurilor” celor din jur. Îți vei auzi partenerul, copilul și părinții asa cum nu i-ai auzit niciodată și astfel vei putea să înlocuiești furia și judecata cu înțelegere și compasiune, pentru că acum vei înțelege ce este în sufletul lor și vei dori să contribui ca ei să își recapete echilibrul și bucuria de a trăi.

„Când vom înțelege nevoile care motivează comportamentele noastre și ale celorlalți, nu vom mai avea dușmani.” – Non-violent Communication, Marshall Rosenberg

Conștientizând toate acestea, vei deveni mai sigur pe tine, mai hotărât și mai clar în deciziile pe care le iei, vei accesa o viață conștientă în care tu ai puterea și nu vei mai permite nimănui să ți-o ia. Vei deveni suveranul vieții tale, capabil să faci față oricărei provocări cu seninătate, înțelegere și compasiune.

Viața ta se va schimba, la fel și viața celor din jur, vei fi în sfârșit TU cel adevarat, fără teamă de judecata celorlalți și de singurătate, încrezător în ceea ce ești și ce poți realiza, mereu în acțiune, VIU!

Acum, toate aceste sunt posibile. Decizia este a ta!

„Decizia de “a trăi cu orice preț” fost luată acum câțiva ani. O reiau în fiecare zi. I-am dat mână liberă sufletului meu pentru a guverna viața mea și mă las condusă de el. Nu mai am nevoie să înțeleg, să mă lupt sau să rezist. Trăiesc și accept ceea ce mi se întâmplă. Te asigur că viața este simplă și ușoară. Este divină! Te invit să încerci această experiență” – Ce naiba am venit sa fac pe acest pământ?, Ghis

Write a comment

Facebook